BP5

BP5 – E-SPORT ORG

Counter Strike

Rocket League

Valorant

BP5 – E-SPORT – CS:GO – ROCKET LEAGUE – VALORANT

Az ORG története

BP Five 2018 decemberében alakult azzal a céllal, hogy Magyarországon először professzionális és fizetett játékosokat alkalmazzanak, ezzel elősegítve a magyar e-sport gazdasági fejlődését is. Az alapítók között gazdasági szakemberek, sportszakértők, e-sport szakértőt is találunk, de munkájukat további marketing és e-sport szakemberek is segítik.

Ennek köszönhetően, megfelelő anyagi bázissal, gazdasági tervvel vágtak bele, hogy megvalósítsanak itthoni környezetben is, a nyugaton, és keleten már honos, vállalkozás keretein belül működő e-sport szervezetet. A BP Five nemcsak anyagilag, hanem mind szakmailag, mind mentálisan támogatást nyújt a csapatainak. Rendelkezésükre áll edző, marketing támogatás, pszichológus.

2019-ben mind a magyar, mint a nemzetközi porondon megállták a helyüket, offline és online környezetben egyaránt. A magyar nemzeti esport döntőjéig gyalogoltak szinte veretlenül. Mindezek mellett a BP Five egy gazdasági vállalkozás, akik elsőként adtak Magyarországon ellentételezést a játékosaiknak.

A fiatal  szervezet mára elmondhatja magáról, hogy a hazai CS:GO legjobb csapatát birtokolják. A BP5 jelenleg csúcstartó CS:GO-ban itthon és nemzetközi vizeken is a legjobb magyar csapat. Ezen felül 2021-ben nyitottak a Rocket League felé is, korábban pedig volt PUBG és R6S csapatuk is.

Jelenleg három csapattal rendelkeznek: CS:GO, Rocket League, Valorant.

STRNG. | CHANGE IS THE ONLY CONSTANT | www.strongaa.com